Program og Starttiderne til julestævnet.

Så er programmet og starttiderne til julestævnet klar og kan ses her.
Program og starttider for lørdagen

Hvis man har redet til over 50 % kan der hentes en roset i de indlagte pauser i klassen.

Da vi er mange, og vi stadig skal huske at passe rigtig godt på hinanden, vil den almindelige præmieoverrækkelse foregå udenfor ved udendørsbanen efter klassernes afslutning.

på grund af de nye anbefalinger vil der være kåring af Året LD rytter og klubmester dressur for Pony efter ponyklassens afslutning kl. 11.45 og inden hesteklassen starter kl. 12.30.

Søndagens program og tider kan ses her:
Program og starttider for søndagen

Om søndagen vil der være samlet præmieoverrækkelse i holdridningen i ridehuset med god afstand, når alle holdene har redet. Samtidig skal vi finde og kåre Årets Hold-rytter.

Sidst men ikke mindst skal vi have kåret klubmester i spring for pony efter springklassens afslutning.

Vi glæder os for vildt til årets sidste stævne og fejringer samme med jer alle.