Nyt Stævne år – Husk at læse reglerne for deltagelse i klubmesterskabet

så siger kalenderen lige om lidt sommer 2021 og vi kommer endelig i gang med et nyt stævneår.

Årets første stævne er den 12. og 13. juni og tilmeldingen åbner inden længe.

Husk at læse reglerne for deltagelse i klubmesterskabet HER

Igen i år afholdes konkurrencerne om at blive kåret i Årets LSR Holdrytter og Årets LSR LD rytter.

Hvis du starter enten holdridning eller LD (for elevryttere) deltager du automatisk i konkurrencen hvis du starter minimum 2 af årets 3 stævner- og de 2 bedste resultater gælder.
Det er kun LSR ryttere der rider på elevheste (ikke parts-og privatheste) der kan deltage i konkurrencerne om årets Hold- og LD rytter.

Vi finder og kårer vinderne til vores stævne i december måned. Det er meget vigtigt at være til stede, når vinderne findes, da placeringen ellers går til den næste på listen. Der er 3 placeringer i konkurrencerne.